Sort magi

Vinod var smed af profession, men han dyrkede også sort magi for at tjene lidt ekstra. Udadtil havde han et godt liv, men indeni var der stor fortvivlelse. En dag advarede en bekendt, som også dyrkede sort magi, vinod, om at han skulle dø inden længe. Han blev grebet af frygt. Selvom Vinod hjalp mennesker med deres problemer, gennem sort magi, så kunne han ikke løse sine egne problemer.

Vinods ældste datter, Jyoti, kunne se hans sorg. Hun var en regelmæssig TWR- India lytter, og opfordrede ham til at lytte til udsendelserne.

Reelt havde han ingen interesse i kristne programmer, men han havde ikke noget valg – han var villig til at gøre hvad som helst for at få det bedre. Derfor begyndte han jævnligt at lytte til Bibelundervisningen. Som tiden gik, fik han en gennemgribende overbevisning om at Jesus er Gud. Han stoppede med at praktisere sort magi og tog imod Jesus som sin frelser.

Han startede en Bibelstudie gruppe i sin landsby, og er fortsat et levende vidnesbyrd. Han fortæller: ”Jesus fandt mig gennem dette radioprogram. Dette program er så simpelt og let at forstå. Det er en glæde at være et vidne overfor mit folk, og fortælle hvad Gud har gjort i mit liv.

Kilde: TWR India

Illustrationsfoto: Unsplash