Takker Gud for fængselsstraf

FEBC’s* kontor i Myanmar modtog for nyligt dette opmuntrede brev. Et brev som vidner om hvordan Jesus kan ændre et menneskes liv gennem radioen.

Lad mig starte med at introducere mig selv – mit navn er Maung og jeg har oplevet alt det pres og de problemer som det kan føre med sig at leve i denne verden.

Jeg var så opsat på at blive rig og succesfuld, at jeg forlod Myanmar og rejste til Bangkok for at finde et job.

Jeg fandt et job, men det gik ikke godt. Det var meget hårdt og slidsomt. Der var ikke en eneste dag hvor jeg var tilfreds med mig selv. Mens jeg opholdt mig der, skete det værste der kunne ske: Jeg blev anholdt for at have overskredet min tilladelse til at være i Bangkok og blev smidt i fængsel.

På trods af de forfærdelige forhold, takker jeg Gud for at han placerede mig i den situation, for min tid i fængslet ledte mig til jeres radio-udsendelser. Jeres programmer gav mig retning og jeg begyndte at tænke over hvordan jeg havde levet mit liv indtil da.

Jeg er især taknemlig for at jeg, gennem jeres udsendelser, lærte Herren at kende, og takker ham for at åbne min øjne … og jeg takker også for jeres udsendelser for de berørte mit hjerte. Tillad mig venligst at fortsætte med at korrespondere med jer, så vi kan udvikle vores fællesskab.

Kilde: FEBC
*FEBC (Far East Broadcasting Company) er Noreas partner I Kina, og de sender kristen radio til mennesker I en stor del af Asien.