Tilblivelsen af ‘Hidden Treasures’

Et grusomt liv som sexslave – Det er realiteten for mange kvinder og børn verden over.

Der skønnes at være 29 millioner slaver i verden i dag.

Sexslaveri, hvor kvinder er ofre for menneskehandel til prostitution, er en rædselsvækkende forbrydelse imod grundlæggende menneskelige værdighed og rettigheder. Ofte bliver kvinderne behandlet som en ting, værre end dyr, udsat for prygl, sult, stoffer, trusler, hjernevask og seksuel turtur.

Der er mange organisationer rundt om i verden, som forsøger at gøre folk opmærksomme på de utallige piger og kvinder som er tvunget ud i prostitution. Mange af disse organisationer tilbyder sikre steder, hvor ofre kan få hjælp og håb om en bedre fremtid. Også Norea Mediemissions partner, Trans world radio (TWR), arbejder på at bringe håb ind i de prostitueredes liv.

TWR’s Projekt Hannah, har tilsluttet sig European Freedom Network. Her vil mediernes styrke blive brugt til at bringe indre helbredelse og frihed til seksuelt udnyttede og handlede kvinder, som lever indespærret på bordeller og på gaderne i europæiske byer -og på sigt i hele verden.

Projekt Hannah producerer ’Hidden treasures’ (bortgemte rigdomme), et audiodrama som bliver gemt på mobile enheder og distribueret af forskellige kristne organisationer, som rækker ud til seksuelt udnyttede kvinder.

Ved brug af vidneudsagn fra kvinder, som tidligere har arbejdet som prostituerede, vil disse audio-dramaer tackle følsomme sociale, fysiske, psykiske, medicinske og følelsesmæssige problemer i en ikke-truende, men professionel tone og med et kristent perspektiv.

Programmerne bliver designet med det ultimative mål for øje, at introducere Jesus som ven og frelser, og vise kvinder deres gudgivne, iboende værdi og formål.

Jeg giver dig mørkets skatte,
de bortgemte rigdomme,
for at du skal vide,
at jeg er Herren, Israels Gud,
som kalder dig ved navn.
Esajas 45,3

Produktionen af disse dramaer er i gang og du kan her få et indblik i hvordan de bliver produceret.

Kilde: TWR Europe