Respons fra lyttere og seere i en coronatid

Flere af vore internationale partnere oplever, her i coronatiden, en stigende respons fra mennesker de ikke tidligere har været i kontakt med.

‘’Jeg er 30 år gammel og politibetjent. Før i tiden havde jeg ingen gudsfrygt og jeg lænede mig for meget op af min position. Jeg lavede mange fejl uden at føle nogen form for skyld eller dårlig samvittighed, men når jeg kom hjem om aftenen, kunne jeg ikke finde ro i mit hjerte, og jeg sov dårligt.
Min kone foreslog, at jeg lyttede til jeres programmer sammen med hende på de aftener, hvor jeg havde fri. Sidste år i marts lyttede jeg til budskabet ’Spirituel Fornyelse’ baseret på Salmernes Bog, kapitel 51. Pastor Isac Silvano sluttede af med at sige, at hvis Kong David kunne bekende sine synder til Gud og blive tilgivet, så er det også muligt for mig at bekende mine synder og modtage tilgivelse, frelse og ro i sindet.
Siden den aften har mit liv været forandret. I disse karantænetider har min kone besøgt familierne i vores nabolag for at opfordre dem til at lytte til programmet. Vil I ikke nok øge programmets længde til 30 minutter? Folk søger Gud.

 Afrikansk radiolytter

Kære venner, vær hilset i Herren. Jeg ved, at vi alle er forbundet i bønnen for Iran og for hele verden. Selvom der er frygt og angst hos folk på grund af coronavirussen, så ved vi, der er Guds børn, at frygt og bekymring kommer fra Fjenden og vi tror på Herrens styrke til at hele, lave mirakler og beskytte sine egne. […] Tak fordi I er her.

Tv-seer fra Iran

’’Min familie og jeg har lyttet til alle jeres programmer på umbundu og portugisisk, og i særdeleshed under karantænen. Disse programmer fungerer, udover som et læremiddel i Guds ord, som underholdning for vores 5 børn, som ikke kan forlade huset eller gå i skole på grund af coronavirus.
Vi kender ikke til Guds højere plan med pandemien, men vi ved, at min familie som før kun hørte Guds ord om søndagen i kirke, nu sidder sammen og lytter til budskaber fra biblen.
Vi lærer nye sange og det har virkelig hjulpet med at lette presset og angsten af at være bundet til og isoleret i hjemmet. Bliv ikke modløse og bliv ved med at være urokkelige, for det her er jeres mulighed for at række ud til mange familier med budskabet om Kristus.
De positive resultater af jeres arbejde vil vise sig i det evige liv. Vi håber, at I vil bede for Afrika og for at Gud vil kontrollere de katastrofale resultater af denne plage.

Afrikansk radiolytter