Tusinder respondere på nyt socialt medie

Med stramme begrænsninger på sociale medier, især Facebook, er SAT-7 PARS nødt til løbende at finde på sikre og innovative måder hvorpå dialogen med seerne kan foregå.

SAT-7 PARS, som fortsat er ucensoreret i Iran, opererer nu på en ny social medieplatform kaldet ’Telegram’. Styrken ved denne tjenester er, at der kun kræves et telefonnummer for at en bruger kan oprette en konto.

Tusindvis af Bibler downloadet

Sat-7 Pars’ side på Telegram indeholder videoklip fra SAT-7 shows og fra andre kristne tredjeparts ressourcer. Bibelen er blevet gjort tilgængelig på platformen i to formater.

”Vi havde over 1.000 downloads af hver bog efter én uge,” siger Benjamin Parsa som er ansvarlig for seerkontakt.

Overvældende respons

Parsa fortæller at SAT-7 PARS ikke annoncerede deres tilstedeværelse på Telegram via TV kanalen, men at et stort antal mennesker alligevel øjeblikkeligt tog kontakt. Mange spørger om forbøn og afgiver deres vidnesbyrd. ”Vi har ikke administrativt personale nok, til at bede for alle. Det er overvældende, ” siger Parsa. ”Dette er ikke længere et opfølgende projekt; det er en bevægelse. ”

Parsa fortælle at da han oprettede Telegram chatrummet brugte han adskillige timer på at chatte med de mange mennesker som stillede spørgsmål om kristendom. ”I løbet af de første tre timer, gav tre mennesker deres liv til Kristus,” siger han.

 

Kilde: Sat-7