Uventet hjælp til selvmordstruede

Da selvmordsraterne i en naboby nåede nye højder, gik en mand fra Thailand i æteren i et forsøg på at ændre det.

Dette er hans historie:

“Jeg var blevet bekendt med at selvmordsraten, i en nærliggende by, for andet år i træk havde nået en foruroligende høj procentsats. Det undrede mig, hvordan denne lille by med så rare og venlige mennesker, som udviste stor omsorg for andre, og som ikke umiddelbart led under stort pres, kunne fostre et så stort antal selvmord.

Jeg overvejede, hvordan jeg kunne viderebringe dem Guds Evangelium og Gud mindede mig om radioen. Yes!, tænkte jeg. Radioen vil gøre det muligt for flere mennesker at lære Gud at kende.

Jeg købte noget brugt radioudstyr og begyndte herigennem at fortælle om Gud og spille musik for dem. Men det var stadig ikke godt nok.

Jeg bad Gud om hjælp, for jeg havde ikke de økonomiske resourcer, som var nødvendige for at udvide arbejdet. En dag henvendte byens ledere sig til mig og de gav mig nyt udstyr. De rådgav mig om, hvordan jeg kunne etablere radiostationen, så den officielt kunne godkendes af staten, og de hjalp mig indtil alting var på plads. Gud ske tak og lov!

Derefter kontaktede jeg TWR-teamet med henblik på at bruge nogle af deres udsendelser. Jeg begyndte at sende TWR-udsendelser, og jeg prædikede hver aften. Mange lyttere begyndte at gå i kirke. Nu kommer mere end 40 personer, som lyttede til radioudsendelserne, jævnligt i vores kirke.

To kvinder, som ville begå selvmord, ændrede mening, da de hørte udsendelserne Kvinder med håb. De henvendte sig til vores kirke, fordi de ønskede at tage imod Kristus som deres frelser.

En kvinde fortalte mig, at hun var i en desperat situation. Hun havde smerter i både krop og sjæl, og kunne ikke sove. Hun overvejede at begå selvmord, men hun havde små børn. En dag hørte hun radio og lyttede til vores udsendelse. Hun besluttede sig for at komme ned i vores kirke. Hun er siden blevet døbt. Tak, Gud!”

Kilde: TWR Asia
Illustrationsfoto: Pixabay