En SAT-7 reportage fra Beiruts gader

Ødelækkelserne i Beirut - fotograf Elie Hayek SAT-7

”Folket i Libanon har brug for håb. De har mistet håb. Bed om at SAT-7 må være kirken som når ud til folk med helbredelse, gennem luften og på jorden.”

Hør mere af hvad Juliana Sfeir, SAT-7 ACADEMY Brand Manager, fortæller fra gaderne i Beirut, Libanon:

 

 

 

Stedet her oplevede noget, som vi aldrig har set før, i alle vores år med borgerkrig. Tragedien har indtil videre kostet 135 mennesker livet, såret 5000, mange folk er forsvundet og 300.000 mennesker er hjemløse. Eksplosionen ødelagde også mange af de handelsvarer, som blev opbevaret på havnen. Vi har f.eks. hørt om ødelæggelsen af lageret af hvede og depoter med medicin og hver dag hører vi om yderligere knaphed af ressourcer.

Bag mig ser I et af ’Youth of Beiruts’ initiativer. De rydder op og deler vand ud til de frivillige og uddeler sandwich og brød til ældre mennesker og til dem som bor alene.

Folket i Libanon har brug for håb, de har mistet håb i deres politikere og de har mistet håb for fremtiden. Bed for os.

Bed for beskyttelse mod en ny borgerkrig og bed også for beskyttelse mod udvandring. Mange unge mennesker vil have lyst til at rejse væk efter dette.

Bed for os hos SAT-7 og for at vi kan være kirken som helbreder og være den sårede kirke som alligevel når ud til folk med heling, både i luften og på jorden.
Tak.


 

Støt SAT-7s Satellit-tv her

Norea er partner med SAT-7 og sammen arbejder vi på at sprede håb i Mellemøsten og Nordafrika gennem Satellit-tv
(Læs mere om samarbejdet her)