Jeg kan vældig godt lide SAT-7 og jeg ser alle programmerne regelmæssigt, især de programmer som opfordrer til fred og kærlighed og fortæller den gode nyhed om Jesus Kristus, der betyder alt for os. Vi takker for SAT-7. Vi har længtes meget efter sådan en kanal til opmuntring for os i Algeriet
Seer fra Algeriet

BERETNINGER FRA SAT-7

Afghanistan lige nu

30 oktober 2022 Af info@norea.dk i Mellemøsten, SAT-7

I hænderne på Taleban

27 oktober 2022 Af info@norea.dk i Mellemøsten, SAT-7

Fra livløs til lovsang

31 august 2022 Af info@norea.dk i Missionsprojekter, SAT-7

Der er håb for Mellemøsten.

20 oktober 2021 Af Jesper Noer i SAT-7

AT GØRE GUDS KÆRLIGHED SYNLIG

Via TV
Noreas partner i Mellemøsten hedder SAT-7. SAT-7 er en dynamisk tv-station, som sender via satellit til arabisk-, farsi- og tyrkisktalende kristne i Mellemøsten, Nordafrika, Europa og Centralasien. Satellit-TV er den vigtigste kilde til ucensureret information og underholdning i regionen.

Ud over den traditionelle sendeflade, er mange mennesker i kontakt med SAT-7 via sociale medier som Facebook og Youtube og Telegram.

Hovedparten af SAT-7's programmer bliver produceret af kristne i Cairo, Libanon og andre steder i området. Noget bliver også produceret af arabere bosat i Europa.

Enorm rækkevidde
SAT-7s primære sendeområde er Mellemøsten og Nordafrika, og i denne del af verden når de ud til mere end 15 millioner mennesker. Regionen er hjem for nogle af verdens absolut mest fattige mennesker - alle sammen elsket af Jesus, men de fleste af dem uvidende herom.

Programmerne dækker et bredt spektre af emner, som samfundsoplysning, talkshows, evangelisation og uddannelse.

Hvert program, som bliver sendt via netværket, har et kristent grundlag, er åndeligt aktuelt og er produceret under hensyntagen til kulturen. Sådan forholder det sig, uanset om der er tale om tegnefilm, film, talkshow, undervisningsprogram eller drama.

MY SCHOOL

AFSPIL FILM

En tabt generation
Behovet for uddannelse blandt flygtningebørn i Mellemøsten er enormt. Næsten halvdelen af de mere end 3 millioner registrerede syriske flygtninge er under 18, og der er yderligere 3-4 millioner internt fordrevne børn i Syrien og Irak.

Mere end 13 millioner børn går, på grund af krig og ufred, ikke i skole. En hel generation risikerer at blive tabt.

Men der er håb.

"'My school' er en enestående mulighed for at gøre det muligt for børn at fortsætte deres læring, selvom de ikke har en rigtig skole, de kan deltage i. For os, som et tv-selskab, er det et stort privilegium at være i stand til at hjælpe sådan fordrevne og flygtninge til at fortsætte med deres uddannelse, på en anden måde - ved at se fjernsyn "
Rita Elmounayer, administrerende direktør SAT-7 KIDS

En ny chance
Fordi mange fordrevne børn - selv børn i flygtningelejre - stadig er i stand til at se tv, er SAT-7 KIDS begyndt at sender programmet My school, fem dage om ugen. Oplægsholderne underviser i 90-minutters lektioner de unge seere i centrale fag, såsom arabisk, engelsk og matematik.

Når SAT-7 tilbyder uddannelse til denne tabte generation af flygtninge - især dem fra Syrien og Irak - er det ikke kun en investering i deres fremtid, men i fremtiden for hele den Arabiske verden.

Ved at lære dem at læse og skrive får de mulighed for at fortsætte med at lære, blive udsat for forskellige synspunkter,  og i sidste ende være med til at forme samfundet og gøre en positiv forskel i den arabiske verden i fremtiden.

Lærerne som præsenterer programmet, er kvalificerede undervisere og eksperter i at undervise børn der lever under vanskelige omstændigheder.

 

Gennem mine 40 år i Mellemøsten er jeg stødt på en række farer og vanskeligheder: Dårligt helbred, sikkerhedsspørgsmål, deportation... Jeg er blevet arresteret et par gange, er blevet skudt på, har fået smadret vinduerne i min lejlighed to gange.

Men når man ser på den aktuelle uro og de udfordringer som vore kontorer i forskellige lande står overfor, synes mine problemer ikke særligt væsentlige eller usædvanlige.

Terence Ascott, Grundlægger og administrende direktør for SAT-7

Omslut arbejdet i bøn og være med til at støtte
udbredelsen at Gud ord via TV

NOREA MISSIONÆR

KasperBreindahl.2jpg

Siden 2016 har Norea haft en mand udsendt til SAT-7 på Cypern.

Kasper Breindahl, som er uddannet Film- og TV-productionstekniker, er opvokset I Jylland, men har siden 2016 boet på Cypern. Her arbejder han I SAT-7pars studiet.

Kasper udføre et hav af forskellige opgaver for SAT-7, men han har en fast opgave som kameraoperatør under SAT-7s ugentlige live shows.

I 2020 trådte Kasper ind I stillingen som Produktions Koordinater. I denne stilling har han til opgave at hjælpe til at kanalens produktion er så effektiv som muligt, og samtidig opnår den højest mulige kvalitet.

“At lave tv er en kæmpe hold indsats, så selv om der kun er en person foran kameraet der er i kontakt med seerne og for lov til at dele evangeliet med dem, så tager vi alle del i glæden af de frugter vores arbejde bringer. Dette er hvad der motivere mig til at tjene med SAT-7. Selv om jeg ikke kan sproget der bliver talt I vores programmer og jeg ikke kan gå til de lande vi sender til, så kan jeg stadig gøre min del, med de gaver Gud har givet mig, til at få evangeliet ud i Mellemøsten. Det arbejde jeg udfører, kan man sammenligne lidt med, da Aron holdt armene for Moses for at vinde slaget mod amalekitterne. Jeg gør det muligt for andre at vidne, men i sidste ende er det Gud, der sørger for at vores arbejde bærer frugt.”

Støt Kasper her

Kunne du tænke dig at opleve verden og samtidig være en del af Mediemissionsarbejdet?

Mulighederne er mange og du kan læse om et par af dem under punktet: Tag del i arbejdet