Styrke til en nyfundet tro

Mai* var ateist og troede ikke på noget. Hun ønskede ikke at have noget med Gud at gøre. Men hendes forældre var kristne, og de blev ved at dele evangeliet med deres datter.

På et tidspunkt blev Mai ramt af forskellige alvorlige lidelser, og Gud helbredte hende. Men ikke nok med det, hendes hjerte blev også helet.

Hun erfarede Guds kærlighed, som var så stor, at han kom til jorden for at frelse hende. Mais venner fortalte hende om programmerne fra TWR, som ville være en hjælp til at vokse i troen. Nu har Mai været trofast radiolytter i næsten 9 år! Mai udtrykker, at især programmet ”Kvinder med Håb” har været til stor hjælp for hende.

Vi skylder stor tak til Gud, som helbreder lyttere som Mai. Vi er også taknemmelige for venner og familie, som Gud satte på hendes vej til at bede for hendes frelse. Magten i de foldede hænder er så stor; det er vores direkte linje til Universets Herre!

Vil du være med til at bede for kvinder rundt omkring i verden? Gud hører de hjælpeløses råb (Salme 10 vers 17). Du kan også være med i ”Kvinder med Håb”s verdensomspændende bedenetværk her.

*Navnet er ændret af sikkerheds hensyn.

Kilde: TWR Womenofhope.org