SAT-7 kan nu nå endnu flere iranere

SAT-7 Norea Mediemission

Noreas partner i Mellemøsten, SAT-7, som i en årrække har nået mennesker i Irak, Afghanistan og Tadsjikistan, via TV, har netop udvidet den potentielle seerskare betragteligt.

Igennem 10 år har SAT-7 delt evangeliet med mennesker i Irak, Afghanistan og Tadsjikistan, via satellitsystemet Hotbird, og nu kan den Farsi-talende del af verden også finde SAT-7s programmer via satellitten Yahsat.

“Det har været vores drøm i adskillige år, fordi Yahsat er en utrolig populær satellit blandt den iranske befolkning og den vil gøre os i stand til at interagere med et helt nyt publikum i Iran og andre dele af Centralasien,” fortæller senior manager for SAT-7 PARS, Panayiotis Keenan.

Omkring 10 millioner hjem i Iran menes at have adgang til Yahsat, og Dr Terence Ascott, SAT-7’s grundlægger og administrerende direktør, er begejstret for de muligheder Yahsat giver:

“Ved at transmittere på Yahsat har vi en helt ny seerskare; Tal indikerer at antallet af potentielle SAT-7 PARS seere i Iran formentlig bliver fordoblet.”
Han fortsætter: “Derudover er der ikke andre kristne kanaler på denne satellit, så det er faktisk en ret unik og speciel mulighed for os.”

Ved at være tilstede på to farsi-satellitter, åbnes også op for en potentiel fordobling af udsendelser på farsi.

I øjeblikket transmitterer SAT-7 den samme programflade fra begge satellitsystemer, men ifølge Panayiotis Keenan er planen at de to systemer skal have hver deres tidsplan. “De forskellige tidsplaner vil give de seere som kan se SAT-7 PARS på både Yahsat og Hotbird, flere muligheder.