Vil du med os til Albanien?

I uge 43 skal Norea på en besøgsrejse til nogle af landsbyerne i Albanien.

Vi skal blandt andet besøge nogle af de roma-befolkede landsbyer, tale med lyttere, og se de radiostationer, som gør det muligt at nå mennesker i Albanien via radioen.

Det er en unik mulighed for dig, som brænder for og følger med i Noreas arbejde, at møde nogle af de mennesker, for hvem mediemission er en livsnerve. Mennesker, som du er med til at hjælpe gennem din støtte til Norea.

Da vi skal helt tæt på lokalbefolkningen, har vi kun mulighed for at tilbyde en lille flok på ca. 8-10 personer at komme med.

Prisen bliver omkring 4.500 kr + flybillet.

Er du interesseret i at vide mere om turen, så ring til Anette på telefonnummer : 42 52 11 00.

Jeres program, ”Kvinder med Håb”, har forandret mit liv. Gud har skænket mig en stor fred og tålmodighed. Nogle kvinder i mit nabolag har spurgt mig, hvordan jeg formår ikke at bekymre mig  om livet. Jeg fortalte dem om Jesus, og nu er de begyndt at gå i kirke sammen med mig.

Lytter fra Durres