Fandt håb og liv i Jesus

Har du nogensinde brugt tid, penge og energi på at følge et mål for i sidste ende ikke at have opnået noget? Det fik dig sandsynligvis til at opleve dig hjælpeløs og modløs.

Det var sådan, Sahana og hendes mand, Abiral, følte det, efter i årevis at have søgt helbredelse for ham gennem læger og heksedoktorer i deres hinduistiske kultur. ”Vi var så trætte,” udbrød Sahana. ”Vores liv var håbløst.”

Så en dag, da de sad sammen og hørte på et radioprogram, fangede en smuk melodi deres opmærksomhed. Efter sangen begyndte stemmen på radioen at tale om Jesus.
”Vi havde aldrig før hørt om navnet Jesus,” sagde Sahana, ”og i radioen sagde de, at Jesus kan helbrede.”

Med stor interesse lyttede Sahana og Abiral intenst til fortællingen om Jesus, der helbreder en mand af sin sygdom.”

Jeg blev så overrasket og forventningsfuld,” sagde Sahana.
Hun skruede op for radioen og bad hendes mand om at lytte nøje. Dag efter dag lyttede de til radioen, og endelig en dag kom det samme kristne program igen. Studieværten i radioprogrammet forklarede, at man kan blive helbredt i Jesu navn.

Sahana og Abirals hjerter blev nu fulde af håb, og de søgte intenst for at finde en kirke, hvor de kunne lære mere om Jesus. Snart havde de ikke blot fundet en kirke, men de begyndte også at deltage regelmæssigt i gudstjenesterne, og mødtes bagefter med præsten til bøn. Deres håb blev ændret til taknemmelighed, da Gud besvarede deres bønner. Abiral blev helbredt fra hans sygdom!

”På grund af radioprogrammet ”Kvinder med Håb”, lærte vi Jesus at kende som vores frelser. Vi har fundet håb og liv i Jesus. Vi vil rette en stor tak til Gud, Jesus og TWR Nepal,” udtrykker Sahana taknemmeligt.

Kilde: TWR Women of Hope