VIDEOGUIDE: SÅDAN LYTTER DU TIL NOREA WEBRADIO

Der er flere muligheder for at lytte til Norea Webradio. En mulighed er at lytte med på Norea.dk, via din internet-browser. En anden mulighed er at benytte en dedikeret radio-app til din smartphone, som f.eks. TuneIn Radio.

Hvilken type radio skal du have for at lytte til Norea Webradio

Man kan ikke høre Norea WebRadio på en almindelig radio, eller en DAB Radio. For at lytte til Norea WebRadio, skal du have en InternetRadio. Se mere i filmen her.

Opsætning af Internetradio

Hvis du har købt en internetradio, kan du her i videoen se hvordan du får den forbundet til internettet, og hvordan du finder Norea WebRadio på internetradioen.

Lyt til NoreaWebradio på din computer

Hvis du gerne vil lytte til Norea Webradio fra din computer, så er denne vejledning til dig. Du kan også sagtens lytte til Webradioen fra din smartphone på denne måde, hvis du gerne vil undgå at skulle downloade en Radio-app.

Lyt til NoreaWebradio fra din smartphone

Du kan lytte til Norea Webradio fra din smartphone, direke i din browser (se ovenfor), men du kan også benytte den populære radio-app, TuneIn Radio. I Appen kan du gøre Norea Webradio til din favorit-station, så den er let at finde, næste gang du gerne vil høre den. Se her hvordan.

LYT NU

Åbner Norea Webradio i din browser