Jesus-film, tandpasta og radioprogrammer

Jesus-filmen vises

På julebesøg i Kompot provinsen i Cambodja

Medarbejderne fra TWR Cambodia er taknemmelige for, at de fik mulighed for at besøge landsbybeboerne i Tropang Ropov og fejre jul med dem. Det er en landsby, som de ofte har besøgt tidligere. Mødet begyndte med fælles lovsang. Selvom de fleste af landsbyens indbyggere ikke kan læse eller skrive, deltog de glade i lovsangen ved at klappe i hænderne.
Senere viste TWR medarbejderne Jesus-filmen for dem. Indbyggerne har tidligere hørt om Jesus, og nogle er kristne, så formålet var, at de skulle komme til at forstå mere om betydningen af jul, og om muligt at flere ville tage imod Jesus som deres frelser, efter de havde set filmen.
Da mødet var slut, uddelte medarbejderne tandpasta og tandbørster. De spurgte også indbyggerne, om de kendte ”Kvinder med Håb”-programmet, og det gjorde de. De havde lyttet til det. Men nogle sagde, at der trods mange besøg fra TWR ikke var sket den store forandring i landsbyen. TWR medarbejderne er bevidste om, at det ikke er dem, der kan forandre mennesker. Det kan kun Gud. Kun Gud kan give dem et bedre liv.

Tidligere har indbyggerne lyttet til ”Kvinder med Håb”-programmet ved hjælp af en højttaler, som lyttergruppens leder, Ming Srey, sørgede for hver uge. Men nu er nogle af deltagerne borte fra landsbyen for at fiske sammen med deres mænd, så de kan ikke lytte til programmet længere. Men Auntie Srey tænder for ”Kvinder med Håb”-programmet i sit hus, og hun spiller det så højt, at dem, som bor tæt ved, også kan høre det 🙂

Kilde: Project Hannah Cambodia