Lydbølger til ukrainske flygtninge

Tale og musik, som bringer håb, er nu tilgængelige for ukrainske flygtninge, 24 timer i døgnet.

TWR-tjenesten, der byder på opmuntrende budskaber fra Bibelen på ukrainsk og musik på ukrainsk og engelsk, gik i luften i fredags, og musikken vægter særligt højt på denne kanal.

“En af de ting, vi har lært, og vi selv har erfaret, er, at musik kan være en stor gudstjeneste for vores hjerter og sjæle, og det ukrainske folk og flygtninge har brug for det, fortæller lederen af projektet, Jon Fugler.  “Så selvom vi har meget undervisnings- og tale-materiale, føler vi, at hvis vi laver noget som skal køre 24 timer i døgnet, så har musikken en fantastisk plads der”.

Online-tjenesten gik fra idé til virkelighed på mindre end en måned, fortæller Fugler. Teknologien og musikken på engelsk var tilgængelig. »Det, vi manglede, var noget ukrainsk. … Så det var der, vi virkelig satte en eftersøgning i gang.”

Men Gud samlede brikkerne. Ukrainere, der selv var flygtninge, meldte sig frivilligt til at arbejde som oversættere og værter, ligesom ukrainere, der havde genbosat sig i USA også tilbød deres hjælp.

Gennem denne kanal forsøger TWR at være der for dem, hvis liv er blevet revet i stykker af krigen.

“Vi vil gerne løfte folk op, for i deres situation får de en masse dårlige nyheder,” siger Fugler. “De får rigeligt at ting som kan gøre dem håbløse, men evangeliet er håbets evangelium.”

Kilde: Trans World Radio