Disse ord gav mig håb

Lytter fra Indien:

”Jeg er 17 år gammel, og bor sammen med mine forældre og tre søskende. Mit liv var et stort rod, før jeg lærte Jesus at kende, og jeg var under dårlig indflydelse fra de venner jeg omgav mig med. For at gøre det hele værre, dumpede jeg mine eksamener gentagne gange, hvilket fik mig til at føle mig mindreværd.”

”Min far er den eneste troende i familien, og han lytter rigtig meget til radioen. En dag inviterede en af hans venner ham med til et møde, men har tvang mig til at tage af sted i stedet for, fordi han havde noget arbejde han skulle have færdigt. Jeg tog modvilligt afsted.”

”Mens jeg var der, fik jeg en lille medieafspiller med et SD-kort. Jeg tog den med mig hjem og begynde at lytte. Jeg brød mig ikke om noget af det i starten, så jeg spolede frem til sangene.

Så hørte jeg de ord som gav mig håb: ’Jeg vil fjerne dine bekymringer’. Fra da af lyttede jeg til mange af de SD-kort min far havde, og begynde at få en større forståelse af Bibelen.”

”Mit liv gennemgik mange forandringer, da vi begyndte at invitere vore naboer og familie til at lytte sammen med os. Jeg blev inviteret til at deltage i et ni måneders uddannelsesforløb og kom hjem for at blive døbt.
Nu har vi et bedemøde i vores hus hver søndag, og nogle få mennesker er også kommet til tro på Gud gennem disse møder. Min familie oplever glæde og jeg er lykkelig for at tjene.”

Kilde: TWR