Hun døbte sig selv…

Jeg havde for nylig æren af at tilbringe lidt tid sammen med kanal- og kommunikations-lederen for SAT-7, Rita Elmounayer. Hvor var det inspirerende, og livsbekræftende, at høre hende fortælle om livet i Mellemøsten, hvor en støt voksende gruppe af mennesker er interesserede i, og nysgerrige overfor kristendom.

Rita fortalte en gribende historie om en 13-årig pige fra Mellemøsten, hvis højeste ønske var at blive døbt. Men denne pige kendte ingen andre kristne og kendte heller ikke til nogen kirke i området. Hun var blevet kristen efter at have set SAT-7s programmer, men det var gået op for hende, at for at være kristen skulle man døbes.

Pigen blev døbt, og jeg bad Rita om at fortælle den 13-åriges historie en gang mere, så jeg kunne optage den og dele den med jer. Se videoen nedenfor.

Hvorfor drive mediemission?

Denne piges historie er langt fra unik. For millioner af mennesker i Mellemøsten, og andre dele af verden, er radio eller TV deres eneste mulighed for at høre om Jesus og være en del af et kristent fællesskab.

Vil du hjælpe os med at nå ud til endnu flere?

Ja, jeg vil gerne støtte arbejdet økonomisk