Vil I ikke godt sende flere gode nyheder?

Egyptisk kvinde

Når du opdager noget, som er helt særligt, føler du ofte, at du ikke kan få nok af det.

Det var det, der skete med en lytter fra Egypten, som opdagede det største af alt – den gode nyhed om at Gud sendte sin søn til verden for at løskøbe hver eneste en af os – ved at lytte til radio fra TWR (Noreas internationale samarbejdspartner). Lytteren sendte en hilsen til TWRs team, som er ansvarlige for programmet ”Leading the Way”, hvor studieværten også selv er egyptisk.

Jeres program er et af mine favoritter blandt alle programmerne fra TWR. Kan I ikke godt sende nogle flere programmer i løbet af ugen? Jeg skal sige jer hvorfor. Mit hjerte og min sjæl bliver næret, når jeg hører ordene, som bliver sagt i de enkelte programmer. OK, jeg er godt nok ikke en kristen, men jeg elsker Kristus, og jeg ønsker mere af ham.

Vil I ikke godt overveje det?

 

Vidste du?

  • At kristne udgjorde størstedelen af Egyptens befolkning i hundredvis af år. En tilstand der fortsatte i nogen tid, efter at muslimske arabere besejrede det gamle land (iflg. Operation World’s håndbog og bede-guide). I dag er omkring 10 procent af befolkningen, måske mere, kristne. Deraf tilhører de fleste den koptiske kirke.

(Kilde: TWR – Foto: Pixabay)